Parijs ’16

Parijs ’16

Op 2 juli is het zover dan maak ik een reis samen met mijn maat Gerrit naar Parijs. Even het EK-sfeertje proeven en een onwijs duur kopje koffie nuttigen aan de Champs Élysées. Per hogesnelheidstrein Thalys reizen wij van Rotterdam Centraal naar Parijs Gare du Nord waar wij verblijven in het St. Christopher’s Inn hostel Gare du Nord.

Arc de Triomphe

Voor het openbaar vervoer in Parijs hebben wij voorafgaand een Paris Visite aangeschaft om niet in de rij te staan aan het loket op het station. Het is voor mij vijf jaar geleden dat ik in lichtstad ben geweest. Toen had ik vele bezienswaardigheden al gezien en was ik ook naar een wedstrijd van Paris Saint Germain geweest. Wat ik nog niet heb gedaan is de Eiffeltoren opgeklommen of per lift. Wellicht komt dat wel op de planning te staan.

Reisschema Thalys

02.07.2016 Rotterdam Centraal 08:58 – Paris Gare du Nord 11:35

03.07.2016 Paris Gare du Nord 18:20 – Rotterdam Centraal 21:02

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *