Train on platform 1 will depart in a few minutes…

Train on platform 1 will depart in a few minutes…

De dag van vertrek, een dag waar Nils en ik lang naar uit hadden gekeken. De aanloop naar de reis toe was al avontuurlijk …een backpack kopen …visumaanvragen regelen …en alle overige zaken die voor zo’n grote reis belangrijk zijn. Gisteren kon ik het nog nauwelijks geloven dat ik zou gaan vertrekken. EN! dan ook nog een droomreis die al een aantal jaar op mijn bucketlist stond.

Naar Warschau via Duisburg Hbf…

Duisburg Hbf

Afbeelding: Duisburg Hbf

Vanavond vertrekken wij vanuit Hoek van Holland Haven richting Duisburg Hbf om vervolgens de Jan Kiepura EuroNight trein te nemen naar Warszawa Centralna. Hoek van Holland, een historische opstapplaats …te bedenken dat de reis die wij gaan maken vroeger mogelijk had geweest met één tussenstop in Moskou om vervolgens de reis verder te maken naar Beijing.

Morgenochtend komen wij aan rond 12:00 lokale tijd (dezelfde tijd als met NL) in Warschau, Polen. Hier hebben wij een tussenstop van 6 uur …genoeg tijd om te stad te verkennen!

Tot snel!

 

2 gedachten over “Train on platform 1 will depart in a few minutes…

  1. hallo jongens lekker bed om in te slapenvanavond douchieeee dick slaap lekker ik ben beniewd naar jullie verhalen nog veel plezier groetjes van ons aa

    1. Hoi!!! De internetverbinding was moeilijk te krijgen en connectie met de telefoon is al helemaal niet echt mogelijk. Het is hier heel mooi in Moskou. Groeten van Dit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *